Benidorm Reseguide

Benidorm på Costa Blanca är som ingen annan utväg i Spanien. Denna unika utväg har något för besökare i alla åldrar med nästan fyra mil med härliga stränder och ett oändligt val av boende, restauranger, barer, underhållning, klubbar och nattliv. Och att inte glömma denna lyckliga resa är mycket prisvärd med ett brett urval av boende som passar alla prisklasser.

Även om Benidorm har en bild av höghus och nattliv utan stopp, är det en utmärkt semesterort med några av de bästa stränderna på Costa Blanca. Dessa två huvudstränder, Levante och Poniente, har status som Blå Flagg och städas varje natt av ett team av städare.

Dessa mjuka sandstränder är obefläckade rena, med försiktigt hyllor klart vatten som gör dem perfekta för besökare. En annan bra poäng med stränderna är att de är lättillgängliga för personer med rörlighet och funktionshinder. Den berömda Playa Levante är en mil lång sträcka av gyllene sand med en vacker strandpromenad som är mycket populär bland besökare

Costa Blanca erbjuder några av de bästa strandsemester väder runt. Den långa sommarsäsongen löper från tidig vår till mitten av hösten. Temperaturen i juli och augusti är i genomsnitt cirka 30 ° C och sjunker till cirka 20 ° C på kvällarna med juni och september medan det fortfarande är solfyllda dagar med temperaturen bara ett par grader kallare. Vattentemperaturer under sommaren i genomsnitt 24 ° C. April och maj har fortfarande gott om solsken men utan den intensiva värmen på sommaren och vintrarna är fortfarande milda och soliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *