Argentina Ski Tours

Argentina Ski Tours er et lite selskap som ble startet opp av den profesjonelle skiinstruktør og veileder Adam Stern.

Adam oppdaget ski i Andesfjellene da han turnert i Sør-Amerika i 2005. Bare en tur i puddersnø i Las Leñas fikk Adam til å flytte dit permanent, og har forsøkt å avgrense den perfekte skiopplevelse siden den gang.Planlegger for billige skiferie i ferien. Se etter forskjellige annonser på nettet.

Argentina Ski Tours drives av et lite team som har vært forelsket i ski og argentinske kulturen. Våre lokale og internasjonale guider er alle fastboende her og har valgt å sikre at bare de beste ski erfaring er tilgjengelig, men ävne at det er en ideell introduksjon til livet i Andesfjellene. Uansett hva vi gjør, så hold Argentina Ski Tour de høyeste standard for en perfekt tur.

photo © 2007 Fer Quintana , Flickr

Sikkerhet er noe vi er svært alvorlig om, og har jobbet hardt for å gi deg tilgang til den beste ski utstyr i Mendoza. Søk etter de beste stedene å stå på ski på, og følge retningslinjene for sikkerhet nøye. Vår ekspert guide har mange års erfaring i ski og snøbrett og trening, inkludert usannsynlige ulykkerfor eksempel snøskred. De vil ikke tillate deg å gå hvor som helst, med mindre de er sikre på at det er trygt.

Vi planlegger alt for deg, så du trenger ikke å gjøre noe!

Vi vil at du skal oppleve det beste ski opplevelsen mulig, derfor har vi organisert alt for deg og alle våre pakker inkluderer alt. Alt du trenger å gjøre er å se frem til turen. Det er ingenting verre enn å bruke verdifull ferietid til å planlegge hvordan transporten skal skje, forvalte skiutleie og deretter bekymre deg om mat og alt annet skal fungere. I løpet av de årene som vi har jobbet i Argentina, har vi vært å lære om kulturen, slik at alt går greit. Tro oss når vi sier at det er den rette måten. Start med å fylle ut skjemaet “hvordan planlegge turen din”, slik at du har alt klart for ski eller snowboard ferie.

Vi arbeider med små grupper og vår ski instruktør har aldri mer enn 4 personer hver gang at fokus er på sikkerhet og trivsel. Med mindre grupper, så er det også kjent at folk kan bli kjent med hverandre godt mens du gjør noe ekte og spennende.

Selvfølgelig vet vi at det er høydepunktet av vår tur er det snø og Andesfjellene, men vi ønsker også å gjøre opplevelsen så god som mulig. Våre guider bor i Argentina permanent, og er glade for å dele det beste av kulturen med deg. Vin, Fernet, Asados​​, Dulce de leche, og mer. Uansett hva du tenker på, det er alltid noe nytt å nyte det gode selskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *