Resor Spel -Tre Populära Grundläggande Spel

Även om du är ute och reser, ibland är det inte möjligt att spela casino  eller pokerspel så finns det några resor spel som du enkelt kan spela under färdmedel.

Det finns en grupp av spel som kallas resor spel som spelas av människor samtidigt i ett begränsat utrymme – antingen på tåg, bil, båt eller flyg. Vissa är lugna spel medan andra fungerar bäst med en bit av animation.

1. Classic I Spy Spel – Det finns inget slut på det här spelet. Det har varit känt att ha spelat i timmar och timmar. Gränsen för spelarna fantasi kommer att avgöra hur länge det här spelet kan framgångsrikt spelas.

Syftet med det klassiska I spy spelet är att gissa vad som spionerat.

Den första spelaren att säga “jag spionera med min lilla ögon något som börjar med bokstaven” S “, säger”. De andra spelarna sedan gissa vad som kan vara i huvudet på den första spelaren. Spelaren som gissar rätt först, blir den som gör spioneri för nästa omgång.
Det finns ett antal variationer på detta spel, som “spioneri färger” eller “spioneri former” – utgör nya regler och hålla det intressant.

2. Classic Sten, sax, påse Spel – Enas om en tilldelad tid eller en överenskommen vinna poäng som det här spelet kan gå på och på.

Ändamålet är att vinna genom att välja den vinnande kombinationen.

Två spelare krävs. Det finns många varianter av hur man startar spelet. Ett sätt är att spelarna sitter (eller stå) bredvid varandra, med varje spelare placera en palm uppåt och placera sin andra knuten näve på handflatan. Eftersom de räknar till tre, de stämpla sin näve i sin hand och sedan på “tre”, välja ett av följande (a) sten (knuten näve), (b) papper (en öppen handflata) eller (c) sax ( två fingrar i sidled V-form). En klippa vinner genom att krossa saxen, vinner papper genom att täcka berget och sax vinner genom att skära papper. Om båda har samma form, det finns ingen vinnare. En poäng för varje vinst eller spela för den tilldelade tiden där vinnaren är spelaren med den högsta poängen.

3. Skylt Odds och Evans Game – enas om en vinnande poäng eller en tilldelad tid. Vanligtvis fyra spelare är tillräckligt femton minuter.

Syftet med de registreringsskyltar odds och jämnar spelet är att följa passerande bilar, och att observera de flesta bilar med antingen udda eller jämnt antal plattor.

För två spelare, en spelare väljer “udda” och den andra får “Evens”. Varje spelare räknar helt enkelt antalet plattor i sin kategori. Om det finns mer än två personer som spelar, säger fyra, två kommer väljer “udda” och två kommer att få “även”. Spelarna nummer av, och om den första spelaren är ute efter “odds”, och den första bilen är “udda”, han eller hon får en poäng. Den andra spelaren kan räkna “jämnar” och om den andra bilen är “udda”, det finns ingen poäng för den spelaren. Fortsätt tills en vinnare har identifierats som den som når den överenskomna antal (säg 20 på en kort resa och 100 på en lång resa), eller som har den högsta poängen efter den tilldelade tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *