Interessante Fakta om Paris lysene

Hvis du noen gang lurt på hvorfor Paris kalles “City of Lights”, her er noen interessante Paris fakta som vil opplyse.

Stad lysene – Det er over 296 opplyste områder i Paris dekker hoteller, kirker, statuer, fontener og nasjonale bygninger og monumenter. Videre 33 av 37 broer Paris “er opplyst på nightfall.

De unike LED Eiffel Tower Fløyter vil legge til noen dramatisk farge til din Paris tema fest eller arrangement. Hver klart glass lys opp Eiffeltårnet fløyte har en farge skiftende LED lysi sin base som kan settes til konstant eller blinkende farger – rød, blå, grønn eller hvit. Fløyte måler 10 inches høy og har 7 gram. Hver fløyte inkluderer en to cellers batteri som kan skiftes ut med et CR1620. LED Eiffel Tower Fløyter gjøre fabelaktig Paris tema favoriserer og keepsakes

Den glitrende Eiffeltårnet – Det tar 40 km opplyste kranser laget opp på 20.000 glitrende lyspærer til å lyse opp denne berømte Paris landemerke.

Champs-Elysées – Verdens vakreste og mest romantiske boulevard lyser under jule belysning. Dette er virkelig et skue! Det er over 2,4 km med lys fra Place de la Concorde til Arc de Triomphe, inkludert 450 dekorerte trær – 330 trær gnisten langs avenyen og 120 trær på fortau.

Hvorfor er Paris egentlig heter Stad av ljus?

Gatebelysning til side, Paris ‘rykte som “City of Lights” er akkreditert til sin posisjon som den intellektuelle sentrum under opplysningstiden. “La Ville-Lumière” som det het den gangen, Paris var fødestedet til opplysningstiden og det var kjent som et senter for utdanning og ideer i hele Europa.

Paris ‘tidlig adopsjon av gatebelysning bidro trolig også til sin “City of Lights” tag. Basert på de interessante fakta ovenfor, fortsetter byen for å opprettholde sitt rykte som City of Lights, fra en wattstyrke perspektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *