Beste vintersesongen for ski er under fetetirsdag

Nå er vintersesongen er på vei mot fetetirsdag-uke. Austra har endelig klart å få noen jevn faller av snø i de viktigste Tirol og Salzburg regioner. Selvfølgelig, Kärnten og Steiermark har hatt mer enn de vet hva de skal gjøre med for det meste av sesongen, og vi har endelig klart å komme ned i Styria å oppdage sitt beste skisted.


Bild © 2008 Espen Sundve , Flickr

I løpet av 2014 skolene har helligdager som regel i de europeiske landene gjennom februar måned, mens fetetirsdagsfeiringen er i slutten av måneden og begynnelsen av mars.

Påsken er senere mot slutten av april, så en sen ski pause vil bli populær i de høyere skianlegg med lengre sesong, som Lech eller Obergurgl.

Med alt av skianlegg, kan landsbyen overnatting tilgjengelighet kontrolleres fra søkeboksene på ski og reisesider, eller for hoteller enkelt på hoteller siden.

Til tross for ikke å ha så mye snø så langt i sesongen, har været vært kaldt nok til å opprettholde bakkene i relativt god stand ganske mye totalt i landet.


Bild © 2006 nonanet , Flickr

Hold et øye på de oppdaterte snørapporter hvis det kommer noen store snøfall.Jeg håper du drømmer om din østerrikske ski ferie for neste vinter.

Finn de nyeste tilbud på hellig skiferie til Østerrike, og bestille en uforglemmelig opplevelse på Co-operative Travel. Østerrike skisteder har arrangert vinter-OL to ganger, og FIS VM på seks anledninger, det er ganske et testament for å vise selve kvaliteten på snøen og super skiforhold i den australske alpene.

Østerrike skiferier tilby turister muligheten til å gå på ski på alle stedene proffene funnet så utfordrende; på noen av verdens beste bakkene.

Den daglige aktiviteten på noen Østerrike skiferie er det ski, men den nest viktigste delen er after-ski. Nyt dagen på ski på krevende bakker som har testet utallige mesterskap skiløpere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *