Bekjennelser fra erfarne reisende

Å jobbe på en av restaurantene i New Yorks kan ha sine ulemper. Noen mennesker er utålmodige “En kvinne ble poking meg med en gaffel mens jeg tjente noen andre, fordi hun syntes det tok for lang tid.”


© 2008 kokorowashinjin , Flickr

Selv om du kanskje ikke tenker over det to ganger til hvem du gir nøklene for din 500 000Krs bilen, eller personen i resepsjonen at du snakket med, har de sett det hele – og har trolig ga to tanker om deg.

Jeg har intervjuet noen av de mest erfarne reisende, og bedt om å høre deres historier og råd, og sprø historier. Deres historier vil få deg til å slippe kjeven – eller i det minste inspirere deg til å bli mer høflig og generious når det gjelder tipping.

Bekjennelser av en resepsjonist

Jeg liker å høre folks historier, men kan du holde det kort. Vi har en knapp på telefonen som gjør det ringe oss for å redde oss fra kjedelige samtaler.

Det er ikke alt tipp, men få gir mye i å drikke, så er det annerledes. Folk har også gitt meg tuppen av marihuana.

Og ja, vi kan høre når du har sex, noen ganger kan vi også høre det fra gangen. Vi kan alltid fortelle hvordan noen vil høres.

Bekjennelser av en flyvertinne

En 20 år gammel flyvertinne – ga oss en oversikt over hva det er som å jobbe i himmelen.

Folk behandler flyet som et bad. Jeg har sett passasjerer skiftende barnas bleier på bordet, trimmet tåneglene, og stakk nesen.

I stedet for den stereotypien om at vi har vært rundt, vi er alle gamle og fett og mener. Men slik er ikke tilfelle.

Hvordan å krype under huden min: når du trykker på calling-knappen for å finne ut når vi lander eller binge drinker før vi går. I utgangspunktet bør du aldri trykker på knappen.

Bekjennelser av en massør

Et velkjent terapeut i USA avslører noen av hennes egne trykkpunkter.


Bild © 2007 Tracey Spencer , Flickr

Folk i dag kan ikke slappe av – de har sine mobiltelefoner under ansiktet vugge. Verden vil ikke gå til grunne i en time!

Hvis terapeuten sier hun trenger å forlate rommet for å få noe, så hun trenger freste gå på toalettet. En gang jeg fortalte en pasient som jeg har sølt olje på meg selv, og jeg gikk ut for å kaste opp.

Jeg har møtt kjente skuespillere som kommer ut av badstuen med lange, svarte elver av mascara rennende nedover ansiktet hennes. Jeg skulle ønske jeg kunne ta et bilde og bli rik!

Ja, noen menn utsette seg selv, men jeg har aldri kommet over noen som spurte om “en lykkelig slutt.” De kan spørre oss om vi ikke kan gni litt høyere opp på bena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *