Langdistansedestinasjoner i 2014

Ifølge ny forskning, virker det som vi er vant likevel over av lokke av en luksuriøs resort og en uberørt, hvit strand. Maldivene er fortsatt nummer én alternativ for mange britiske turister – etterfulgt av Thailand og Sri Lanka.

Den Maldivene tar førsteplassen for niende år på rad. Destinasjonen er mener å være en bestselger på grunn av sin Robinson Crusoe-stil øde øyer, luksuriøse feriesteder og omfanget av aktiviteter som tilbys, slik som dykking og seiling.

Populariteten til Thailand og Sri Lanka er knyttet til det faktum at begge er ‘rik på kultur og kombinere et bredt spekter av opplevelser, fra sine levende byer og flotte strender å naturlige underverk og de ​​varme smilene til lokalbefolkningen’.

Cuba inntreden i topp ti for første gang på tre år fremhever den “utmerket verdi” tilbys av sin all-inclusive hoteller, mens selskapet sier at Singapores gjennombrudd i topp ti er på grunn av den økende trenden for å kombinere en storbyferie med en strand reisemål.

Mauritius har overtatt fra Sri Lanka som beste sted for bryllup, men de fem beste honning månen målene er de samme for tredje år på rad, med Maldivene, Sri Lanka og De forente arabiske emirater tar disse sporene hhv.

photo © 2008 M M , Flickr

Vietnam er en av de som øker sin omsetning. I 2011 er var på 23. plass, og ved utgangen av 2013 var det den 14.. Grunnen til hvorfor Vietnam er økende i popularitet skyldes det faktum at det er flere flyreiser til bestemmelsesstedet, sammen med bedre infrastruktur og hotellet konstruksjon.

Tanzania er den andre som er økende. Årsaken er den store verdien og kvaliteten av sin all-inclusive-serien kombinert med et vell av ting å se og gjøre, fra de flotte strendene i Karibia til mayaruinene på steder som Tulum og Chichen Itza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *