Hvilke er de hotteste reisemålene 2014?

På Corn Island, Nicaragua, er den fersk hummer billig, hengekøyer rikelig, og tempoet sakte. Faktor i et nytt hotell og spa med 16 hytter med havsutsikt, og ferierer her er mer salig enn noensinne.

Det er bare ett av stedene som vil appellere til reisende som søker det som er nytt og bemerkelsesverdig i 2014. De minner oss om at det fortsatt er funn skal gjøres, selv i tilsynelatende kjente destinasjoner – og timing er alt.

Island, stedet hvor NASA forventer nordlyset for å nå den pulserende toppen av en 11-års solsyklusen i desember 2014. For førsteklasses utsikt, bok og bo på Ion Hotel, der baren har dimbare lys og wraparound vinduer, eller en liten gruppe tur med storm chaser George Kourounis som inkluderer vulkanen turer og isbreturer.

photo © 2013 Moyan Brenn , Flickr

Kulturinteresserte vil bli trukket til Cape Town, som har mer enn 450 arrangementer i verk som en del av sin World Design Capital destinasjon i 2014, sammen med hippe butikker og fremtidsrettede restauranter. StumbleUpon avdekket at Cape Town er en av de ti beste destinasjonene genererer interesse blant sitt fellesskap av 30 millioner brukere.

Palermo, Sicilia, er et annet mål å fange den kollektive fantasi. Tripadvisor har lagt merke til den siste uptick i søk og positive tilbakemeldinger – og vi har lagt merke til overbevisende grunner til å besøke, som overraskende sofistikert vin scene og rimelige uavhengige hoteller.

Selvfølgelig trenger du ikke å krysse landegrensene for å finne en verdig feriested for det nye året. Driftige kokker har samlet seg midt i Nashville, hvor du kan hoppe fra German Rolf og døtre til Josephine, en ny farm-til-bord sted i den nye 12South nabolaget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *